top of page
  • Facebook
  • Instagram

Trädgår'n i Sala

Lunden 9

Dahliaförsäljning, blogg,
öppen trädgård, snittblommor,
workshops, inspiration och dahlior.
Massor med dahlior.

Nya odlingar, byggprojekt & andra spännande idéer hör till vår vardag. Vi som bor här heter Malin, Erik, Ville och Charlie. Vi har två katter, några höns & ett gäng koi-fiskar.

Att öppna upp vår villaträdgård, trots att den fortfarande delvis är under uppbyggnad, tycker vi är kul, spännande och lite läskigt. I sommar kommer vi kunna erbjuda

blomsterbuketter från vår prunkande lilla snittblom- & dahliaodling. 

Kanske gör vi det hela med en twist.. café, glass eller annat skoj.. Vem vet?!

 

2012 flyttade vi hem efter ett par år på vift. Vi hittade vårt hus och köpte det för att läget var perfekt! Det är nära till city, men samtidigt har vi hästar & skog in på knuten. När vi tog över huset var trädgården igenvuxen och delar av den var skog. Då vi älskar trädgård (och trädgårdsarbete) såg vi möjligheten att få göra om trädgården och få den som vi ville. Och som vi har grejat! Vi har avverkat skog, byggt orangeri & växthus. Vi har byggt ut huset, byggt 2 trädäck, pool, utekök & woodland. Vi försöker få till en tjusig damm & en snittblomsodling. Nästa års projekt är bastu, träningsrum & spaavdelning.. (Sa vi att vi gillar att ha projekt?!) Vi hade tidigare en stor köksträdgård som nu ska få sig en uppfräschning & bli en del av snittblomsodlingen. Vi har fler pallkragar än fingrar på händerna. Vi odlar grönsaker, frukt och bär. Och vi har dahlior. Jättemånga dahlior!

Välkommen på ett besök i sommar, eller följ oss på instagram redan nu! 

6CE1A7DE-3181-49B5-B518-713E58B4F083_1_201_a.jpeg

Hos mig kan du beställa dahliaknölar, eller så kan jag driva upp dom åt dig.

fullsizeoutput_7ef3.jpeg

Känslan att plocka buketter med vackra blommor är magisk! Hos oss kan du köpa med dig din alldeles egna bukett!

fullsizeoutput_6db5.jpeg

Under sommaren kommer vi ha olika temadagar. Håll koll på vår Instagram eller Facebooksida.

bottom of page