top of page
  • Skribentens bildMalin

Bambu, älskade bambu

Jag ♥️ bambu! Och det syns nog. Hela mitt trädäck svämmar över (förutom av dahlior) med bambu. Solsängar, solstolar, solsäng med tak, dagbädd, bord & stolar. Jag tycker det är ett så otroligt fint material som smälter in i de flesta omgivningar. Har man modern känsla i sin trädgård blir det så fint med två rejäla solsängar & vita dynor till.Jag får så otroligt många frågor om alla våra utemöbler i bambu så jag tänkte svara på dom 5 vanligaste här.

1) Var hittar jag dagbäddden med tak, vilka mått är det & vet du något pris på den? Jag har sett den på Patriks prylar i Halmstad, Åsby hem & trädgård i Hallstahammar och på Herr Judit (brandstationen store på insta) i Stockholm. Priset hos Herr Judit är 12975kr enligt deras instagramsida. Måtten är (i cm) W 135 L 230 H 215.

2) Var kan man hitta era solsängar med madrasserna? Jag har googlat runt lite på solsäng bambu och hittat följande: Ellos, soffadirekt, blackballon.se & sommarboden.se. Dock har jag inte hittat något ställe som har mina fluffiga madrasser.

3) Hur tar du hand om dina bambumöbler? Bra fråga.. jag borde vårda dom mer, men försöker åtminstone ställa in dom när det flaggas för regn (annars får dom stå ute). Läste för ett tag sen att man kan lacka bambu så klarar dom sig bättre. Är sugen att testa! Har du lackat dina bambumöbler får du gärna skriva en rad och berätta om resultatet! 🙏🏻😃

4) Var har du köpt din dagbädd utan tak ifrån och dina snygga bord? Alla mina bambumöbler kommer från en leverantör/märke som heter Affari. Dom säljer inte till privatpersoner men vill man veta återförsäljare i sin närhet kan man maila dom och fråga.

5) Var hittar jag det ursnygga parasollet med bambufot? Det finns bland annat på ellos. Så snyggt med tar lätt vind vid minsta lilla vindpust.

Har ni fått nog av den här bambu-trenden eller tror ni den håller i sig? Jag tror den blir kvar ett tag. Tidlösa möbler och härligt att dom inte känns så bastanta som många andra utemöbler gör. 😃

328 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Woodland

Tulpanfrossa

bottom of page